• 100_9350

  Crna kronika | Fotogalerija | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD

  Održana konferencija povodom zaplijene veće količine marihuane

  N.M.M.  / 26.06.2017 @ 13:22 - 7.398 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Danas u podne u konferencijskoj sali PU brodsko-posavske (Slavonski Brod, I.Mažuranića br. 9), održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali načelnik policijske uprave i predstavnici carine.

  Na konferenciji je bilo riječi o stanju sigurnosti tokom proteklog vikenda na području Brodsko-posavske županije, ali i o zaplijeni veće količine marihuane, o kojoj smo već pisali ovdje : http://sbonline.net/sb/slavonski-brod-zaplijenjeno-163-kilograma-marihuana/

  Podsjećamo, riječ je o velikoj zaplijeni marihuane od čak 163 kg, u teretnom vozilu na autocesti A3 kod Sredanaca. Vozilom je upravljao 28- godišnji državljanin Republike Hrvatske u pratnji 43-godišnjakinje, također državljanke Republike Hrvatske. Kazna predviđena za kazneno djelo krijumčarenja droge iznosi između jedne i dvanaest godina zatovra, a osumnjičeni su  privedeni pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, uz odgovarajuću kaznenu prijavu.

  Do zaplijene je došlo primjenom redovnih policijskih taktika prilikom produljenog vremena trajanja akcije,a neslužbeno saznajemo kako se vrijednost pronađene droge otprilike procjenjuje na čak 3.2 milijuna kuna tržišne vrijednosti. Zaplijenjena droga je porijeklom iz istočnih zemalja, a pretpostavlja se kako je bila namijenjena za zemlje Europske Unije.

  Počinitelji ovog kaznenog djela dosad nisu bili poznati policiji.

  autor: N.M.M.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa