SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

POSLOVNI JUBILEJ: Obiteljski obrt požeškog kraja 20 godina se razvija u Sibinju

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | POSLOVNI JUBILEJ: Obiteljski obrt požeškog kraja 20 godina se razvija u Sibinju SB Online | POSLOVNI JUBILEJ: Obiteljski obrt požeškog kraja 20 godina se razvija u Sibinju

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danom otvorenih vrata svoje trgovine građevinskog materijala u Sibinju, te okupljanjem obitelji, rodbine, prijatelja i poslovnih partnera obiteljski obrt Maurus iz Srednjeg Sela obilježio je 20 godina uspješnog rada i razvoja. U goste im je među ostalima stigao i Josip Pavić, načelnik Općine Sibinj na čijem području osam godina djeluje trgovina.


Stvorena je zamisli Davora Maurusa koji je dugogodišnji direktor, a odnedavno je tu funkciju prepustio jednom od sinova dok on prati cjelokupan rad i poslovanje usmjereno na daljnje proširenje poslovnih aktivnosti. Sada zapošljavaju osam radnika od kojih je dio članova obitelji Maurus.


-Moje srce je radosno, presretan sam što sam ovo doživio i ostvario svoj san – kazao je Davor Maurus pozdravljajući oko stotinu uzvanika. Dodaje da su obitelj, radnici, poslovni partneri i prijatelji dio ovog uspjeha.


-Naša djeca su nam najveće bogatstvo, to je Božji dar, bili smo otvoreni za život, u djeci je ljepota različitosti i svako od njih se prezentira na svoj način, a mi kao roditelji im dajemo sve mogućnosti da se razvijaju– kazala nam je Ana Maurus koja je sa suprugom Davorom stekla sinove Mateja, koji je sada direktor obiteljske tvrtke, zatim Jakova i Frana, te kćeri Ines, Jelenu, Ružicu i Saru. Ne krije zadovoljstvo obiteljskim odnosima i usmjerenosti prema vjeri.


-Davor je odvažan čovjek, uvijek ima hrabrosti za nove izazove, a djeca i ja smo prepoznali u njemu darove koje je dobio od Boga, te smo se svi angažirali u tom pravcu što pokazuje zajedništvo u obitelji– zaključila je Ana.


Kćerka Ružica glumica u zagrebačkom kazalištu Komedija i sve poznatija pjevačica zapjevala je uz pratnju tambure Ne dirajte mi ravnicu što je s njom prihvatila pjevajući i obitelj, a na kraju i svi uzvanici.


Velečasni Ivica Bošnjak, kuzmički župnik i rođak ove obitelji zazvao je Božji blagoslov na objekte, obitelj, zaposlenike i uzvanike, a tijekom druženja i zajedničkog objeda nastupio je glazbeni sastav iz brodskog kraja.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.