SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Slavonski Brod i ove godine domaćin međunarodne regate

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Slavonski Brod i ove godine domaćin međunarodne regate SB Online | Slavonski Brod i ove godine domaćin međunarodne regate

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tradicionalnu međunarodnu kajakašku regatu „Slavonski Brod 2024.“ službeno je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara. Prva utrka krenula je u 10:00 sati. Na ovogodišnjoj regati nastupa 20 ekipa, a osim ekipa iz Hrvatske natječe se nekoliko mladih reprezentativaca iz Bosne i Hercegovine i Srbije, ali i Luxemburga.
Uz program bogat utrkama organizirane su tri memorijalne utrke u čast prerano preminulim članovima KKK „Marsonia“ Ivanu Vrhovcu, Ivici Blaževiću i Vedranu Ribiću.
Regata koja se tradicionalno organizira povodom Dana grada Slavonskog Broda okuplja brojne zaljubljenike ovog sporta. Gradonačelnik Mirko Duspara prilikom obraćanja na otvorenju posebno zahvalio se organizatorima što ovim sportskim događajem obogaćuju proslavu Dana grada Slavonskog Broda, a svim natjecateljima poželio dobrodošlicu u Slavonski Brod te uspjeh na ovogodišnjoj regati. Posebno je pozdravio Lađarice koje su izazvale posebnu pažnju. Utrkom na 200 metara sve su oduševile svojom borbenošću te pokazale da se ozbiljno pripremaju za tradicionalnu Utrku lađara na Neretvi.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.