• 111

  Drustvo i infrastruktura | Gospodarstvo | Vijesti

  AUTOŠKOLA "STOP", POLAGANJE "B" KATEGORIJE VEĆ OD 2.496,00 KUNA (PLUS PDV)

  U Slavonskom Brodu jedino Autoškola “STOP” smanjila cijene polaganja vozačkih ispita

  Objavio: Ivica Janković / 07.01.2018 @ 19:27 - 10.572 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • SLAVONSKI BROD – Obzirom da se u zadnje vrijeme kroz medije protežu kontradiktorne informacije o pojeftinjenju polaganja vozačkih ispita u auto školama, jedni tvrde da pojeftinjuju drugi da poskupljuju ili ostaju na istom. 

  Dovoljan razlog da kontaktiramo Josipa Vuković vlasnika najveće Autoškole “STOP” u Slavonskom Brodu te na pojasni novonastalu situaciju oko spornih informacija koje kolaju medijima.

  Naime na naš upit kako komentira najavljivano pojeftinjenje polaganja vozačkih ispita dobili smo slijedeći odgovor

  – Kao poduzetnik koji ne reagira na prvi pucanj, pričekao sam da vidim što će se dešavati s cijenama polaganja vozačkih ispita u zakonskim regulama koje postavlja RH. Napustio sam sastanak brodskih Autoškola koji je bio održan koncem protekle godine na kojem se inzistiralo da cijene polaganja vozačkih ispita poskupe ili u najgorem slučaju ostanu iste. Moja izjava na spomenutom zajedničkom sastanku da sam zadovoljan što smo napokon postali pravi vlasnici Autoškola i da možemo sami i neovisno formirati svoje cijene polaganja vozačkih ispita izazvala je čuđenje pošto je bilo prijedloga da se svi kolektivno složimo oko povećanja cijene, direktno na štetu građana, što u mojem poslovnom razmišljanju ne dolazi u obzir. Dapače na pitanje upućeno prema meni, što mislim o tome odgovorio sam da bi radije spustio cijene polaganja za minimalno 500 kuna. Samim mojim stavom o smanjivanju cijena polaganja vozačkih ispita prema meni je krenulo vrijeđanje i kolektivno udruživanje protiv mene i moje politike o visini naplaćivanja vozačkih ispita a koje su nemalo jeftinije od drugih Autoškola te mi nije preostalo ništa drugo nego napustiti sastanak, kaže Josip Vuković.

  Na naše pitanje. Da li će smanjivanje cijene polaganja vozačkih ispita utjecati na razinu kvalitete obuke u Autoškoli?

  – Prolaznost mojih kandidata u auto školi je među vodećima u Republici Hrvatskoj, dapače jedina smo Autoškola u Slavonskom Brodu koja ima satelitsko praćenje svakog vozila, te roditelji na zahtjem mogu dobiti gdje je njihovo dijete i koliko vozilo. Nema “krađe” vremena vožnje i nema voznje “bezveze”.

  Instruktori će pored novog smanjivanja cijena polaganja vozačkih ispita dobiti i veće plaće tako da ćemo i s time stimulirati i instruktora na još bolji rad shodno tome i još više povećati prolaznost polaznika Autoškole.

  Uvijek sam u Slavonskom Brodu bio društveno aktivan, pokretač i suorganizator humanitarnih akcija pa se i ovim još jednim smanjivanjem cijene vozačkih ispita odričem u korist kandidata polaznika  auto škole “STOP” govori za SBonline Josip Vuković-Dodo vlasnik auto škole “STOP”

  Zaključno, novim smanjivanjem cijena polaganja vozačkih ispita u auto školi “STOP” je rezultiralo je cijenom polaganja za “B” kategoriju već od 2.496,00 kuna s PDV-om 3.120,00 kuna.

  unnamed

  Facebook

  8 komentara na “U Slavonskom Brodu jedino Autoškola “STOP” smanjila cijene polaganja vozačkih ispita”

  1. Jozo kaže:

   I Pevec i Todoric su bili jako veliki i fino su popapali male bas se pitam gdje su ti velikani danas ….

  2. Jozo kaže:

   Mozda je po kilazi najaca skola hahaa

  3. Samo Ja! kaže:

   Autoskola Stop je najjaca skola u Sl.Brodu a tako ce ostati i u buduce!Kako to obicno biva veliki uvijek popapa maloga!

  4. Prgomet branimir kaže:

   Dubravko Martinovic kralj instruktora

  5. Anna kaže:

   Treba obuka biti besplatna kad se vec toliko brine za narod….a instruktore platiti po EU placama….
   Svaka cast ali tu nesto gadno smrdi!

  6. Anna kaže:

   Kakav dusebriznik …. neka o da poklanja narodu vozacku besplatno kad se toliko brine za gradane.

  7. Kristina kaže:

   Sad će iz BiH da polažu kod tebe he he

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa