SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Poziv budućim policajkama i policajcima – dođite na Dan otvorenih vrata!

SB Online | Poziv budućim policajkama i policajcima – dođite na Dan otvorenih vrata! SB Online | Poziv budućim policajkama i policajcima – dođite na Dan otvorenih vrata!

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: PU međimurska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijska škola "Josip Jović" provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.
 
Objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i 170 učenika/učenica u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ na stranici https://policijska-akademija.gov.hr/postani-policajac-policajka/4018 
 
Dana 24. travnja 2024. godine (srijeda) u Novoj Gradiški, u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, Ljudevita Gaja 24 održat će se Dan otvorenih vrata prema sljedećem rasporedu:
 
-u vremenu od 9 do 14 sati policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske postavit će poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj koji je u tijeku, te zainteresirani kandidati imaju priliku isprobati i izvježbati poligon, te pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje tjelesne i motoričke sposobnosti.

-u vremenu od 12 do 13 sati pokazne vježbe Demo tima Policijske akademije, simulacije postupanja policijskih službenika kod kaznenog djela, pokazna vježba sa službenim psom i demonstracija pravilnog prelaženja poligona. 

Osim navedenog, posjetitelji će imati priliku i razgledati opremu i tehniku koju policijski službenici koriste u svakodnevnom radu.
Budući da će poligon biti postavljen u dvorani škole, molimo zainteresirane da sa sobom ponesu sportsku odjeću i čistu obuću (tenisice).

Dođite, probajte poligon i povećajte svoju šansu za upis u Policijsku školu! Budi zakon! Postani policajac/policajka.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: