SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Dalibor Bognar više nije trener Marsonije

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović / sportalo.hr
FOTO: Sportalo.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Dalibor Bognar više nije trener Marsonije SB Online | Dalibor Bognar više nije trener Marsonije

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović / sportalo.hr
FOTO: Sportalo.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prije svega loši rezultati u domaćim utakmicama doveli su do prekida suradnje Dalibora Bognara i Marsonije. Brodski trećeligaš objavio je vijest na svojoj službenoj klupskoj Facebook stranici:
– HVALA NA SVEMU | Nakon devet mjeseci na klupi NK Marsonije, trener Dalibor Bognar s Upravom je danas dogovorio sporazumni raskid suradnje.
Sada već bivšem treneru se zahvaljujemo na svemu što je dao za bijelo-crni klub. U svom je mandatu ostvario veliki uspjeh – 4. mjesto na kraju jesenskog dijela sezone SuperSport Druge nogometne lige. Ostat će mu upisano 10 pobjeda, 4 remija i 7 poraza s Bijelo-crnima, a upravo uslijed lošijeg starta u drugu polusezonu odlučio je odgovornost preuzeti na sebe i odstupiti s mjesta glavnog trenera.   Ovim mu putem želimo puno sreće u daljnjem nastavku trenerske karijere, a momčad će u sljedećoj utakmici, na gostovanju kod Mladosti iz Ždralova voditi pomoćni trener Filip Barukčić.  
Ostaje poneki upitnik oko ovog poteza brodskog kluba, Bognar je u svom mandatu značajno podignuo Marsoniju, od ogorčene borbe za ostanak Bijelo crni su došli u gornji dio ljestvice, pa se kao neuspjeh računa i to što se ispalo iz borbe za titulu s neusporedivo bogatijim i moćnijim klubovima. Bognar Marsoniju ostavlja na na sedmoj poziciji sa 34 osvojena boda, a kako smo rekli presudili su mu rezultati na domaćem terenu, posljednje tri utakmice u Brodu bodovima su se osladili Opatija, Radnik i Dugo Selo, dvije vodeće momčadi lige i Dugo Selo koje je još uvijek u bori za ostanak.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.