• 171128115910

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Unatoč brzoj intervenciji, muškarac je preminuo

  Objavio: sbonline  / 28.11.2017 @ 13:45 - 12.936 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Proces pružanja prve pomoći i oživljavanja na licu mjesta potrajao je više od pola sata, u čemu su pomagali i pripadnici policije.

  12.50 sati:

  Kako SBplus doznaje iz telefonskog razgovora s djelatnikom službe hitne pomoći u Slavonskom Brodu, unesrećeni je muškarac unatoč uloženim naporima svih medicinskih i policijskih djelatnika nažalost preminuo.

  SLAVONSKI BROD – U Ulici Đure Basaričeka u Slavonskom Brodu petnaestak minuta nakon 11 sati iz zasad nepoznatog razloga bez svijesti je ostala starija muška osoba.

  Prolaznici i djelatnici urarskih radnji odmah su priskočili u pomoć unesrećenom te o svemu obavijestili policiju i hitnu pomoć koja je na mjesto događaja došla veoma brzo.

  – Čovjek se samo odjednom srušio i vrlo je brzo poplavio u licu. Ja sam ga okrenuo na bok i tada smo uputili poziv hitnoj pomoći. Svi se otpočetka jako trude da sve izađe na dobro pa se nadam da će tako i biti. – izjavio je jedan od svjedoka događaja i stariji gospodin koji je svom sugrađaninu bez razmišljanja priskočio u pomoć.

  Proces pružanja prve pomoći i oživljavanja na licu mjesta potrajao je više od pola sata, u čemu su pomagali i pripadnici policije.

  Do objave ovog članka nisu bili poznati podatci o zdravstvenom stanju nesretnog čovjeka za kojeg se nadamo da će na kraju ipak biti dobro.

   

   

  Izvor: SBplus.hr

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa