• img-822283affce19985c1c0eda90e1d747b-v_resize

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Održan 2. rekreativni odbojkaški turnir za žene “Odbojka u srcu”

  Objavio: Ivica Janković / 18.02.2018 @ 08:37 - 973 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U organizaciji Sportsko rekreativne udruge “Živim sport” u dvorani OŠ „Ivan Goran Kovačić“ danas je održan 2. rekreativni odbojkaški turnir za žene “Odbojka u srcu”.

  Na turniru, kojeg je službeno otvorila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas, natjecalo se ukupno šest ekipa iz Vukovara, Osijeka, Nove Gradiška i Slavonskog Broda.

  img-822283affce19985c1c0eda90e1d747b-v_resize

  dav

  dav

  Facebook

  Jedan odgovor na “SLAVONSKI BROD – Održan 2. rekreativni odbojkaški turnir za žene “Odbojka u srcu””

  1. Doaso sam u Sl. Brod kao ljubitelj odbojk i sporta uopce. Odusevljen sam veoma ljubaznim, susretljivim, dragim domacinima. Sve pohvale za njih. Organizacija na veoma visokoj razini.
   Veoma pohvalne rijeci za zamjenicu gradonacelnika Grada Sl. Brod, koja je svojim prisustvom i otvaranjem rekreativnog zenskog odbojkakog turnira, dip.oec. g. Tea Tomas, pokazala veliko interesovanje za sport, pokazala da daje veliki znacaj sportu u opce, da to ne opterecuje budzet grada kao trosak vec je velika investicija u mladost koja se stostruko vraca. Takodje pokazala je da i rekreativni sport u ovom slucaju odbojka ima visestruki znacaj i kao rekreacija, zdravlje, druzenje, rezultat ucinkovitost na radnom mjestu. Bio sam kao gost s ekipom TOP SPORT iz Vukovara, svi su zadovoljni bez obzira na osvojeno 1 ili 6 mjesto u ovoj prici svi akteri su pobjednici.
   Jos jednom se zahvaljujem na velikom gostoprimstvu domacina, zamjeici Gradonacelnika g. Tei Tomas, svim clanicama obadvije ekioe Sl. Brod i svim ostalim sudionicima. Jedan ugodan dan u Sl. Brodu, uljepsan protekao brzo ali nezaboravan.
   Nadam se da ce mo se vidjeti i u Borovu, 24.2.2018.g.
   Zahvaljujem se i svom prijatelju Vasem sugradjaninu snimatelju Srecku Kavki, s kojim dosta suradjujem i na drugi poljima i ako aktivno prati posebno kosarku, zavoleo je i odbojku. Zabilizeio je i ovu predivnu, vrijednu i znacajnu manifestacoki zemsko odbojkaski turnir SPORT U SRCU.

   Puno srcacnih pozdrava za Irenu i sve clanice obadvije odbojkaske ekipe iz Broda, vase vodjstvo i posebno gradonacelnicu g. Teu Tomas, koja moze biti uzor i primjer, drugim predstavnicima lokalnih vlasti zupanijskih i nacionalnih, koliki je znacaj pridavanje vaznosti razvoju sporta, dvojim prisustvom je to pokazala i dokazala.
   Hvala Vam svima, vidimo se u Borovu 24.1.2017..g.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa