• img_2521-1-620x450-325x215

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Dolijali lopovi i razbojnici…

  Objavio: sbonline  / 23.02.2018 @ 13:04 - 771 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Iz policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe na okolnosti počinjenja nekoliko imovinskih kaznenih djela, kojima su vlasnici oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna.

  Policija sumnjiči 22-godišnjaka i mlađu mušku osobu da su na području Slavonskog Broda, od 5. studenoga prošle godine, do 20. veljače 2018. godine, u poslijepodnevnim i noćnim satima, pokušali počiniti razbojništvo, te su počinili tri kaznena djela teške krađe.

  Razbojništvo su pokušali počiniti u srebrnarnicu, u čemu ih je vlasnik spriječio, pa su pobjegli. Također se sumnjiče da su u spomenutom vremenu, provalili u tri objekta (športsko-rekreacioni centar, ugostiteljski objekt i obiteljsku kuću), iz kojih su otuđili: novac, televizor, vanbrodski motor, nekoliko bušilica i brusilica, radio i druge predmete. Policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, odnosno izvješće mjerodavnim tijelima na daljnje postupanje.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa