• vodovod-slavonski-brod-1

  Istaknuto | Vijesti

  Slavonski Brod – Brza reakcija, Vodovod će svim građanima vratiti preplaćeni iznos

  Objavio: Ivica Janković / 06.03.2017 @ 18:53 - 11.690 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • „Do sada nisam bio upućen u postojanje ovog problema i čim sam informiran o naplati većih naknada za zaštitu voda sazvao sam sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku sam istaknuo kako je oštećenim građanima potrebno u što skorijem roku vratiti cjelokupan iznos naplaćenog viška uz kamate, nakon čega ću tražiti utvrđivanje odgovornosti za nastanak problema“ – istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara nakon sastanka s predstavnicima uprave Vodovoda.

  Grad Slavonski Brod je u sklopu IPA projekta „Poboljšanje vodnogospodarske infrastrukture – Slavonski Brod“ vrijednog 30 milijuna eura sudjelovao u izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Prema studiji izvodljivosti projekta trebalo je doći do povećanja cijene vodnih usluga u prvoj godini po završetku projekta, a nakon isteka roka od godinu dana cijene su trebale biti značajno umanjene.

  U procesu promjene cijena nastala je greška koja je rezultirala naplatom većih naknada za zaštitu voda, zbog čega je gradonačelnik Duspara danas sazvao hitan sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku je dogovoreno žurno isplaćivanje naplaćenog viška svim oštećenim građanima uz pripadajuće kamate, oko čega će građani detaljnije biti informirani u narednim danima.

  Gradonačelnik Duspara će nastaviti pratiti proces povrata novca oštećenim građanima uz nadu kako se ovakvi propusti više neće ponavljati, pogotovo nakon realizacije važnih infrastrukturnih projekata koji su u interesu svih građana.

  Facebook

  3 komentara na “Slavonski Brod – Brza reakcija, Vodovod će svim građanima vratiti preplaćeni iznos”

  1. Marija Vrbljančević kaže:

   Kada već komentirate, onda stanite iza svoje riječi imenom i prezimenom. LP

  2. Zdravko kaže:

   Ma sram Vas može biti, pa Vi gladnima iz usta bi oteli koricu kruha…..

  3. Anonimno kaže:

   Ma jeli ovo ponovo 1 travanj pa moguce je izbori su pred vratima treba se grcevito boriti za vec dobro izlizane fotelje kako vas nije sramotaxyz

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa