• img_20170314_232347

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Održana sjednica Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije

  Objavio: Ivica Janković / 15.03.2017 @ 20:05 - 5.579 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Dana 14. ožujka 2017. godine u prostorijama stranke u Slavonskom Brodu održana je sjednica Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije koju je vodila predsjednica K. Golubičić uz potporu i aktivno sudjelovanje u radu sjednice dopredsjednika M. Marića i D. Matoševića, te županijskog tajnika A. Đurića i imenovanog predsjednika Odbora za dijasporu M. Anđelića.

  Gabriela Bušić izabrana je predsjednicom Kluba mladih Starčevićanaca, Marko Marić predsjednikom Kluba utemeljitelja HSP AS dok je Antun Ferdeber imenovan predsjednikom Odbora za branitelje.

  Na sjednici je donesena Odluka o ustroju Izbornog stožera HSP AS Brodsko-posavske županije za predstojeće lokalne izbore, te niz drugih odluka iz djelokruga rada i ovlasti Županijskog vijeća. HSP AS je spreman za samostalni izlazak na izbore, iako su u tijeku razgovori sa drugim političkim opcijama sličnog programa i političkih smjernica, a isključuje se bilo kakav oblik suradnje i pregovora sa SDP-om.

  Izrada programa je u završnoj fazi. Uz upečatljiv uvodni i konkretan zaključni dio programa, programske smjernice obuhvaćaju kapitalna ulaganja i stvaranje uvjeta za poticanje razvitka gospodarstva, poduzetništva i tvrtki čiji je vlasnik i osnivač grad Slavonski Brod, kapitalna ulaganja u razvoj komunalne i prometne infrastrukture, ulaganja u proizvodnju energije iz alternativnih izvora energije te poboljšanje energetske učinkovitosti, ulaganja u odgoj, obrazovanje i kulturu, projekte za razvoj sporta, rekreacije i kvalitetnijeg života mladih, projekte za poboljšanje zdravlja, socijalne politike i skrbi te kvalitete života branitelja, umirovljenika, osoba sa invaliditetom i osoba u potrebi, aktivnosti na novom ustrojstvu gradske uprave i poduzimanje mjera za poboljšanje njene učinkovitosti, projekte za kvalitetnije planiranje uređenja prostora i gradnje u prostoru, projekte za kvalitetnije zbrinjavanje otpada i unaprjeđenja zaštite okoliša, te plan i mjere za bolju iskoristivost turističkih potencijala gradova, općine i cijele županije. Najavljujemo skoru prezentaciju i predstavljanje programa koji će biti dostupan široj javnosti.

  Izvor: HSPAS-BPZ.COM

  Facebook

  Jedan odgovor na “Održana sjednica Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije”

  1. Ivan Grozni kaže:

   Nikakvi pregovori sa SDP-eom.
   Uz svo poštovanje i Pietet prema Dr.A.Starčeviću pitate li se bi li SDP-e s vama u ikakvu koaliciju! NEBI!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa