• Istaknuto | Sport | Vijesti

  ZA KLUBOVE KOJI IGRAJU U EUROPI

  Hrvatska nogometna televizija pokrenula akciju za izgradnju novih stadiona

  N.M.M.  / 10.08.2017 @ 17:00 - 1.437 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Hrvatska nogometna televizija pokrenula akciju za izgradnju novih stadiona.

  Rijeka, Dinamo, Hajduk i Osijek – svi hrvatski klubovi koji su krenuli u kvalifikacije za nastup u europskim kupovima još uvijek su u natjecanju. Bez obzira koliko će klubova na kraju igrati u Europi, već je ovo rezultat za pamćenje i golemi uspjeh.

  Upravo zbog toga, Hrvatska nogometna televizija pokreće akciju #sagraditestadione!

  Vrijeme je da hrvatska država napravi iskorak, da se urede stadioni i tereni, da se sagradi nacionalni stadion kojeg se neće sramiti 15. reprezentacija svijeta. Liga nam je 16. u Europi, a nakon ovih rezultata sigurno će skočiti još koje mjesto. U čemu smo još 15. ili 16. na svijetu, ali ne od jučer, već punih 25 godina?

  Vrijeme je, vratite nešto i nogometu. Na stadionima je u proteklih 20 dana bilo više od 50 tisuća gledatelja, a bilo bi ih i tri puta više da nam stadioni nisu u raspadu, bez krova, predmet ismijavanja svih koji dolaze igrati u Hrvatsku.

  Hrvatski nogomet, gurnut na margine i pretvoren u sredstvo političkih potkusurivanja, iskazao je nevjerojatnu žilavost. Nema tko se nije bacio blatom na hrvatsku ligu, a iz te lige četiri su kluba na pragu Europe.

  Vrijeme je – uključite se u akciju, pošaljite poruku onima koji odlučuju – #sagraditestadione!

  Izvor HNTV
  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa