• img_6908

  Drustvo i infrastruktura | Fotogalerija | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD

  Pregled radova na novim gradskim projektima- fotogalerija

  N.M.M.  / 11.08.2017 @ 09:06 - 3.756 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Na području grada trenutno se izvode radovi na projektima ukupno vrijednim preko 30 milijuna kuna.

  Neki od njih nalaze se u svojoj završnoj fazi i vrlo brzo će građanima omogućiti nove sadržaje i kvalitetnije uvjete života. Jedan od njih je novi mjesni dom MO „dr. Ante Starčević“ na kojem se obavljaju završni radovi na unutarnjem uređenju, a tijekom proteklog tjedna označena su i parkirna mjesta u neposrednoj blizini novog objekta. Ukupna površina zgrade mjesnog doma iznosi 680 m2, a vrijednost ovog projekta je 5,6 milijuna kuna.

  Napreduju radovi i na izgradnji prvih gradskih stanova za mlade obitelji u Ulici Vida Došena, predviđenih za davanje u najam po povoljnim uvjetima. Riječ je o dvije stambene zgrade od kojih će svaka imati po 6 stanova; tri stana površine 47 m2 te tri stana površine 58 m2. Trenutno se radi na II. fazi ovog projekta u sklopu koje će biti obavljeni građevinsko-obrtnički i  instalaterski radovi te uređenje okoliša oko stambene zgrade.

  Novi gradski Dječji vrtić „Potjeh“ na Naselju Budainka uskoro će otvoriti svoja vrata polaznicima, a trenutno se obavljaju posljednji radovi vezani uz postavljanje pristigle opreme te se radi i na uređenju dvorišta vrtića. U sklopu radova na ovom 4,4 milijuna kuna vrijednom projektu asfaltirano je i parkiralište te pristupne ceste i staze.

  Na Naselju Jelas trenutno se obavljaju radovi na izgradnji nove 7,4 milijuna kuna vrijedne  školsko-sportske dvorane OŠ „Hugo Badalić“ Područne škole Jelas. Na novoj sportskoj dvorani postavljena je fasada, a trenutno se radi na uređenju unutarnjih prostorija i izgradnji pristupne ceste i staze.

  Jedan od novih gradskih projekta je i izgradnja 9,6 milijuna kuna vrijednog novog, modernog prostora za brodske kajak-kanu klubove. Novi sportski objekt će biti izgrađen na dvije etaže ukupne površine oko 740 m2. Što se tiče ostalih ulaganja na području sporta,  nastavljeno je i uređenje unutarnjih prostorija NK „Graničar“, a trenutno se radi i na postavljanju nove ograde na zapadnom dijelu nogometnog igrališta stadiona kraj Save. Kako gradilišta novih gradskih projekata izgledaju danas možete vidjeti u priloženoj foto galeriji.

  img_6901 img_6902 img_6903 img_6904 img_6905 img_6906 img_6907 img_6908 img_6915 img_6917 img_6899

  Facebook

  Jedan odgovor na “Pregled radova na novim gradskim projektima- fotogalerija”

  1. I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you
   can earn additional bucks every month because you’ve got
   hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Mrdalekjd methods for $$$

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa