• 34377040745-leeee

  Istaknuto | Vijesti

  Malena Lea hitno mora na operaciju kralježnice

  Objavio: Ivica Janković / 31.03.2017 @ 09:26 - 3.518 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Lea je, naime, kćer volonterke Veselog dvorišta Lucije, samohrane majke četvero djece, a koja je, kako kažu njezini kolege, od samog početka bila tu za Veselo dvorište i oduvijek volontirala skromno i iz sjene te apsolutno besplatno, uz nekoliko svojih udomljenih pasa, čuva i hrani nekoliko naših dvorištana.

  Za Leinu treću po redu operaciju potrebno je skupiti 48 tisuća kuna. Operacija je neophodna jer ortoza koju malena svakodnevno nosi ne sprječava daljnju deformaciju kralježnice.

  Buvljak Veselog dvorišta će od 1. do 8. travnja sve skupljene donacije proslijediti na račun Specijalne bolnice Arithera na Leino ime koji će automatski biti zatvoren kada se prikupi potreban iznos. Svi detalji su dolje u Lucijinom apelu.

  Ovo je njen apel:

  “Poštovani, 

  obraćam Vam se u nadi da ćete svojom donacijom omogućiti mojoj kćerki Lei neophodnu operaciju kralježnice. Moja kćerka Lea rođena je 15.12. 2008. u blizanačkoj trudnoći s nizom prirođenih deformacija na kralježnici i s dijagnozom kongenitalne kifoze i torakalne skolioze. Sa dvije godine, 27.10. 2010. prvi puta je operirana, na KC Dubrava, kod prof. dr. sc. Vladimira Kovača i tom prilikom ugrađene su joj dvije titanske šipke. Od tada do danas svakodnevno nosi ortozu 24 sata dnevno. 

  Drugi puta je operirana 30.5. 2016. i tada su joj namještene šipke. Treća operacija je neophodna jer nošenje ortoze neće spriječiti daljnju progresiju deformacije kralježnice. Tom operacijom namještali bi joj gornji dio kralježnice i planirana je za ljeto ove godine. Moramo ju obaviti u Specijalnoj bolnici Arithera jer je profesor Kovač, koji ju je operirao do sada, otišao u mirovinu, a KC Dubrava nema odgovarajućeg specijalista koji bi ga zamijenio.

  Hzzo ne pokriva troškove operacije, što na žalost znači da osobno moram platiti cjelokupni iznos operacije koji, po predračunu, iznosi 48 000 kn. Pošto sam nezaposlena i k tome i samohrana majka 4 djece, nisam u mogućnosti podmiriti trošak operacije, niti dobiti nenamjenski kredit za to i nemam drugih mogućnosti osim donacijom prikupiti taj iznos do termina operacije.
  Iz tog razloga Vas molim za razumijevanje i novčanu pomoć mojoj kćerki Lei.
  Cjelokupni iznos uplaćuje se direktno na račun otvoren u njeno ime u bolnici Arithera, tako da nema nikakve mogućnosti pogreške niti mogućnosti malverzacija. Račun će biti automatski zatvoren čim se sakupi potreban iznos. 

  Račun za uplatu: Specijalna bolnica Arithera, IBAN: HR6523600001500171324 , otvoren kod Zagrebačke banke, s obaveznom naznakom: Lea Vurušić, operacija broj: 2303/2017.
  U slučaju potrebe, slobodno me kontaktirajte na navedeni broj 0958503954 Unaprijed Vam se zahvaljujem.

  S poštovanjem: 
  Lucija Novak”

  Izvor: Brodportal.hr

  Facebook

  3 komentara na “Malena Lea hitno mora na operaciju kralježnice”

  1. Norton Finance kaže:

   Jeste li u pregledu ili upravljanju dugom? Jeste li na crnoj listi? Pokušavate li se boriti s mjesečnim plaćanjima? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni kredit, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: nortonfinance2017@gmail.com

  2. Ocean Finance i Mortgages Limited kaže:

   Da li vam je potreban kredit? Ako da! Kontaktirajte Ocean Finance i Mortgages Limited ® za mali i veliki iznos kredita. Iznosimo kredit po kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na oceanfinance459@gmail.com. £ 5000 hiljada funti za 100 miliona funti za pojedince i kompanije, kredit je otvoren za sve, bez obzira na nacionalnost.

  3. francis kaže:

   Trebate hitni zajam za rješavanje vaših financijskih potreba, pružamo zajam
   Od $ 5.000,00 do $ 10,000,000.00 Max, mi smo pouzdan, učinkovit,
   Brza i dinamična, nema kreditne provjere, zajamčeno 100% Nudimo inozemstvo
   Zajmovi svim pravilima ovdje. Također dajemo zajmove u eurima, sterlinga i dolarima.
   Kamatna stopa koja se primjenjuje na sve zajmove od 2% ukoliko ste zainteresirani vratite se nama
   Via (francisefirm@gmail.com) sa sljedećim informacijama:

   Tvoje puno ime:
   Zemlja:
   Grad:
   adresa:
   Potrebni iznos:
   trajanje:
   Dob:
   seks:
   Okupacija:
   Broj telefona:

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa