SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pijani policijski službenik na autocesti kod Gornje Vrbe uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je bilo teško ozlijeđenih osoba

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Pijani policijski službenik na autocesti kod Gornje Vrbe uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je bilo teško ozlijeđenih osoba SB Online | Pijani policijski službenik na autocesti kod Gornje Vrbe uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je bilo teško ozlijeđenih osoba

Pijani policijski službenik na autocesti kod Gornje Vrbe uzrokovao prometnu nesreću u kojoj ima teško ozlijeđenih osoba

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pisali smo o prometnoj nesreći s teško ozlijeđenim osobama do koje je došlo 20.listopada 2023. godine oko 3.40 sati na autocesti A3, kod Gornje Vrbe.
Kako je navedeno u tada dobivenom policijskom izvješću prometna nesreća se dogodila u kojoj su teško ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće, a kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.
Prema neslužbenim informacijama, koje smo dobili od očevidaca, prometnu nesreću je skrivio 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko srijemske sa privatnim, vlastitim, „skupocjenim“ vozilom Audi RS 7. Prema potvrđenim informacijama iz Policijske uprave brodsko-posavske, u dobivenom izvješću, navodi se kako je 40-godišnjak bio pod utjecajem alkohola kod kojeg je izmjerena koncentracija od 1,65 promila.
Prema policijskom izvješću opisano je na koji je način došlo do prometne nesreće na načina je je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada. Iza njega u istom smjeru kretao se osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak. Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu.
Također prema neslužbenim informacijama u vozili s policijskim službenikom koji je uzrokovao prometnu nesreću nalazio se njegov kolega, policajac, koji je također teško ozlijeđen.
Prema izvješću Policijske uprave brodsko-posavske od 40-godišnjaka (za kojeg smo neslužbeno doznali da je policijski službenik) od njega su u bolnici uzeti potrebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola ali i opojnih sredstava.
Za pretpostaviti je da brodska policija uz prisutnost alkohola kod 40-godišnjeg policijskog službenika sumnja i na druga opojna sredstva o čemu će se više doznati nakon dobivenih rezultata.
Vezano uz navedeni događaj poslali smo upit u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku u kojoj radi 40-godišnjak. Zanimalo nas je li zbog alkoholiziranosti i uzrokovanja prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama iz službe udaljen policijski službenik. Pisani odgovor do zaključenja ovog članka nismo dobili, a u usmenom razgovoru su nam potvrdili samo da su upoznati s opisanim događajem te da će se postupiti prema Zakonu. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.