SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Vlak Djeda Božićnjaka i ove godine vozi iz Slavonskog Broda

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SiB
FOTO: epodravina.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Vlak Djeda Božićnjaka i ove godine vozi iz Slavonskog Broda SB Online | Vlak Djeda Božićnjaka i ove godine vozi iz Slavonskog Broda

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SiB
FOTO: epodravina.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dolazi najljepše doba godine - vrijeme Božića, radosti, zajedništva i darivanja. Iz HŽ-a pozivaju djecu i njihove roditelje, djedove i bake, tete i sve druge na veselo druženje u dječje božićne vlakove u kojima će biti organiziran prigodni program s božićnim pjesmama, a djecu će dočekati Djed Božićnjak i njegovi pomoćnici dijeleći im darove. "Dođite, pjevajte i veselite se s nama u okićenom vlaku punom darova".

Ove godine dječjim božićnim vlakovima možete putovati u prosincu iz Zagreba, Rijeke, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Osijeka, Čakovca, Koprivnice, Virovitice, Varaždina, Bjelovara, Zaboka i Splita. Vožnje Tin-expressa bit će organizirane i na manifestaciju Čarolija svjetla by Salaj na imanje s tisućama lampica. 

Veselu atmosferu u prekrasno okićenom vlaku jamči prigodan program uz dječje pjesmice i najdraže blagdanske likove sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka, koji dolaze s velikim crvenim vrećama punim darova. Nezaobilazan lik ove priče je i snjegović Snješko koji poziva na nezaboravnu vožnju.

Karte za Tin-express već su u prodaji. Raspored i cijene za Slavoniju:

SLAVONSKI BROD

Na relaciji Slavonski Brod – Nova Kapela-Batrina vlakovi će voziti subotom 9., 16. i 23. prosinca s polascima u 9.20 i 15.00 sati. Karta za dijete s uključenim darom iznosi 6 €/45,21 kn, a za odrasle 4,65 €/35,03 kn. Vožnja traje oko 60 minuta.

Više informacije o Tin-expressu možete dobiti na e-mailu posebni.vlakovi@hzpp.hr ili brojevima telefona 060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 0,23 EUR/min/ 1,74 kn/min, a iz mobilne 0,39 EUR/min/ 2,96 kn/min, HT d.d.) i 01 4724-026.

Izvor:www.sib.net.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: