SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Postoji šansa. Meteorolog najavio bijeli Božić u unutrašnjosti

SB Online | Postoji šansa. Meteorolog najavio bijeli Božić u unutrašnjosti SB Online | Postoji šansa. Meteorolog najavio bijeli Božić u unutrašnjosti

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: N1info
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Najvažnije pitanje u ovom dijelu godine je - hoćemo li imati bijeli Božić? Meteorolog Bojan Lipovšćak N1 televizije otkrio je kako bi nas vrijeme moglo čekati za praznike.

"Prema sadašnjem razvoju vremenske situacije i prema izračunima numeričkih modela prognoze vremena, idući tjedan nas očekuje vrijeme po jugu uz, za prosinac, visoke temperature zraka u unutrašnjosti i na Jadranu do 14C i obilne oborine, osobito na Jadranu i uz Jadran.

Krajem idućeg tjedna očekujemo pad temperature zraka i povratak na normalne zimske vrijednosti od 0 do 4C, ali i uz buru na Jadranu.

Malo zatopljenje od 1 do 2 stupnja uz slabu oborinu prognoziramo za vikend 17. i 18. prosinca, a nakon njega slab ugriz zime koji može mjestimice donijeti i snježne pahulje, a trajat će od 21. do 25. prosinca. Da ne duljimo – Božić će unutrašnjosti vjerojatno biti bijeli", prognozirao je meteorolog.

Izvor:www.n1info.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Komentari (1)
Aleksa
11.12.2023.
Ovi novi meteorolozi ne mogu pogodi za posljepodne kakvo će biti vrijeme, a kamoli za par dana unaprijed

+ (0) | - (0)

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: