SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Otvorene prijave za izlagače na 15. Božićnom sajmu

SB Online | Otvorene prijave za izlagače na 15. Božićnom sajmu SB Online | Otvorene prijave za izlagače na 15. Božićnom sajmu

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kao i proteklih godina, u sklopu Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu, građani će imati priliku upoznati se s prigodnim bogatim blagdanskim asortimanom proizvoda u kućicama na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić i u Tvrđavi Brod od 2. do 31. prosinca 2023. godine.

Obvezno radno vrijeme jest od petka do nedjelje u razdoblju od 17 do 23 sata te danima kada se održava programom definirani događaj. Zakupac može raditi i izvan obveznog radnog vremena Sajma, od 9 do 23 sata.

Tekst poziva zainteresiranim poslovnim subjektima/ponuditeljima za zakup kućica za ugostiteljstvo i prostora za prigodnu prodaju na Božićnom sajmu, zajedno s minimalnim cjenikom najma, dostupan je na dnu ove objave, kao i prijavnica te okvirni raspored lokacija na Trgu i u Tvrđavi.

Rok je za predaju prijavne dokumentacije 16. 11. 2023. godine bez obzira na način dostave, a nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Prijave se dostavljaju preporučenom poštom ili neposredno u Pisarnicu Grada Slavonskog Broda na adresu:

GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1, 35000 Slavonski Brod

s naznakom: „Prijava – 15. Božićni sajam“ – NE OTVARAJ

Prikupljene prijave otvorit će se na javnoj sjednici Povjerenstva koja će se održati u zgradi Gradske uprave, Vukovarska 1, Slavonski Brod. Termin održavanja sjednice Povjerenstva bit će naknadno javno objavljen na službenoj stranici Grada Slavonskog Broda.

Tekst poziva za zakup kućica za prodaju na Božićnom sajmu

Obavijest o zaštiti osobnih podataka

Lokacije kućica_Trg IBM

Lokacije kućica_Tvrđava Brod

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: