SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Iako brojevi stalno rastu i na snazi je mali lockdown, u Slavonskom Brodu se otvaraju bazeni. Zna li gradonačelnik Duspara za to?

PRIJE 3 GODINE
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Iako brojevi stalno rastu i na snazi je mali lockdown, u Slavonskom Brodu se otvaraju bazeni. Zna li gradonačelnik Duspara za to? SB Online | Iako brojevi stalno rastu i na snazi je mali lockdown, u Slavonskom Brodu se otvaraju bazeni. Zna li gradonačelnik Duspara za to?

PRIJE 3 GODINE
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

O oboljelima u Brodsko-posavskoj županiji i Slavonskom Brodu svakodnevno slušamo. Slušamo kako su brojke novooboljelih, hospitaliziranih i nažalost preminulih iz dana u dan sve veće. 

U Hrvatskoj je od subote na snazi tkz. mali lockdown, zatvoreni su ugostiteljski objekti, ograničen je broj putnika u javnom prijevozu, djeca mogu u škole ali ne mogu na treninge, za odlazak na misu u nekim brodskim crkvama potrebno se telefonski najaviti, te druge kontradiktorne mjere. 

Ali ni to sve gore navedeno nije spriječilo v.d. ravnatelja Ustanove za gospodarenjem športskim objektima g. Miroslava Stefanovića da na službenim stranicama Ustanove objavi sljedeće: 

"Obavještavamo Vas da će Gradski bazeni biti opet otvoreni za građanstvo u srijedu 2. prosinca 2020. od 6:00. Radno vrijeme bazena je od 6:00 do 22:00 ponedjeljkom, srijedom i petkom dok ostalim danima Gradski bazeni rade od 8:00 do 22:00. 

Napominjemo građanima da se pridržavaju važećih epidemioloških mjera te u skladu s njima koriste prostore Gradskih bazena. 

Svima želimo aktivan prosinac te da dođu na bazene i jačaju svoj imunitet plivanjem kao jednom od najzdravijih sportskih aktivnosti", stoji u objavi. 

Iako je pola države "zatvoreno", Brođani će se fino moći kupati u gradskim bazenima, pitamo se zna li gradonačelnik Duspara za ovakvu odluku? Čini nam se kako se polako "gubi tlo pod nogama".

Nigdje u Europi (osim u Slavonskom Brodu) za vrijeme bilo kakvog oblika lockdowna bazeni nisu bili otvoreni.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: