SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ide li Duspara u utrku za Sabor?

SB Online | Ide li Duspara u utrku za Sabor? SB Online | Ide li Duspara u utrku za Sabor?

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: SBonline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED


Kako se već zna parlamentarni izbori održat će se u travnju ili svibnju. U četvrtak se raspušta 10. saziv Hrvatskog Sabora a predsjednik države će odrediti datum izbora.

I prije nego što je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković  rekao da se ide na parlamentarne izbore već se proširila priča o tome kako Mirko Duspara hoće u Sabor. Ovo nije prvi puta da se naš gradonačelnik spominje u kontekstu odlaska u Sabor. Ako se sjetimo bio je poželjan SDP-u kada je za premjera išao Zoran Milanović, odbio je iako je tada trebao biti drugi na listi. Kasnije je bio poželjan Mostu ali i to je obio.

Sada se ponovno spominje kao visokopozicioniran na listi SDP-a u V. izbornoj jedinici. Naravno, SDP nije sam u toj želji, postoji veliki interes Domovinskog pokreta za "usluge" gradonačelnika Slavonskog Broda. Iz svih tih "pričica" postoji i ideja kako bi Duspara išao na parlamentarne izbore samostalno odnosno sa svojom listom.

Kako god bilo uskoro ćemo saznati hoće li Slavonski Brod imati i gradonačelnika i saborskog zastupnika u jednoj osobi.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: