Brođani treći u Hrvatskoj!


(FOTO: Vanja Krnić)

27.6.2022. | 10:58 | Igor Safundžić
Pregleda: 1132

U organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza osoba s invaliditetom u prostorijama udruge Loco Moto u Slavonskom 26. lipnja 2022. održano je četvrto Ekipno prvenstvo Hrvatske u šahu za osobe s invaliditetom.

Turnir je uvjerljivo  osvojila ekipa ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO Zagreb, drugoplasirani  je bila ekipa ŠK 'HVIDR-a Osijek' Osijek, dok je treća bila naša ekipa ŠKI 'Kralj' Slavonski Brod
-„Bojao sam se hoću li uspjeti dostojno zamijeniti po meni najvećeg motivatora kojeg je šah osoba s invaliditetom imao  u našem gradu i nažalost izgubio ove godine Damira Lovića . Usudio sam se i preuzeo vođenje kluba koji je on stvorio i uspješno vodio.
"Spustili smo to sve natjecateljski na razinu niže i da nastavimo postojati krenuli smo i krećemo iz nule s članovima Loco Motoa koji igraju šah u ŠKI Kralj .Damir je iza sebe ostavio respektabilan klub, koji mogu samo sanjati da mogu postići... Danas smo uspjeli u sastavu Višnja Varoščić , Ante Ešegović i moja malenkost osvojiti treće mjesto na Klupskom šahovskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom u prostorijama Loco Motoa. Bitno je da smo tu i da dalje igramo plemenitu igru šah. Damir nas je sve toliko zadužio i dao nam putokaz koji nastojimo slijediti“; izjavio je predsjednik ŠKI Kralj Vanja Krnić

VIŠE NA TEMU:
PRVENSTVO
ŠAH
INVALIDI
BRONCA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI