SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

,,Vaš dar za pravu stvar“

SB Online | ,,Vaš dar za pravu stvar“ SB Online | ,,Vaš dar za pravu stvar“

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: hck.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod (dalje: GDCK Slavonski Brod) tradicionalno u Tjednu solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa 8.-15.12.2023., provodi akciju,,Vaš dar za pravu stvar“. 

U vremenu od 8. - 15. prosinca 2023. u suradnji s TC Kaufland, prikupljanjem prehrambenih artikala u košari solidarnosti Crvenog križa

Volonteri GDCK Slavonski Brod provodit će ovu akciju u na području Grada Slavonskog Broda i pripadajućih općina: Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gundinci, Gornja Vrba, Klakar, Oprisavci, Oriovac, Podcrkavlje, Sibinj, Slavonski Šamac, Sikirevci, Velika Kopanica i Vrpolje. 

Molimo Vas da Vaš medij podrži ovu akciju, pozivanjem naših sugrađana i tvrtki, da se u istu uključe na način da: Doniraju prehrambene artikle u košaru solidarnosti Crvenog križa u prostorima TC Kaufland od 8.-15.12.2023. (u prilogu Dopisa, popis prehrambenih artikala). 

Zahvaljujemo Vam na suradnji, i vjerujemo da ćemo najpotrebitijim među nama, donijeti radost i nadu u humanost i solidarnost zajednice. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na tel: 035/447-135 ili na adresu elektroničke pošte: info.gdcksb@gmail.com Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: