SB Online

VJEROVALI ILI NE: Zbog Grgića se organizira mirni prosvjed u Novoj Gradiški!?

PRIJE 3 GODINE
ANTE MANDARIĆ
PRIKAZA: 9013

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | VJEROVALI ILI NE: Zbog Grgića se organizira mirni prosvjed u Novoj Gradiški!? SB Online | VJEROVALI ILI NE: Zbog Grgića se organizira mirni prosvjed u Novoj Gradiški!?

PRIJE 3 GODINE
ANTE MANDARIĆ
PRIKAZA: 9013

U posljednja dva dana ne stišava se Hrvatska javnost zbog privođenja visokopozicioniranih političara u aferi Janaf, a među njima su HDZ-ovci, ali i SDP-ov gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

Grgić je uhićen te se sada nalazi u sjedištu PNUSKOK-a na zagrebačkim Oranicama. Tijekom današnjeg dana očekuje se njegovo ispitivanje u USKOK-u.

"Peteka terete i da je od rujna 2019. do 18. rujna u Zagrebu i Novoj Gradiški s gradonačelnikom Nove Gradiške dogovorio da će mu kao nagradu za poduzimanje svih radnji potrebnih da se u postupku javnog nadmetanja izvođenje radova dodijeli zajednici ponuditelja tvrtki u kojoj je on stvarni voditelj jednog, a VII. okrivljeni odgovorna osoba drugog društva, dati 100.000 kuna", pisao je jučer dnevnik.hr.

Smiješno je kad si jedan gradonačelnik koji ima bogatu imovinsku karticu dopusti da "padne" zbog pišljivih 100.000 kuna. Također, Grgićeve pristaše tvrde kako je on imao nekretnine i novac prije ulaska u politiku pa nam ostaje nejasno zbog čega se ipak odlučio u ove nečasne i koruptivne radnje kako to tvrdi DORH, USKOK i PNUSKOK.Vjerojatno se radi o klasičnoj lakomosti koja nažalost proždire hrvatsko društvo, a što je očito i ovdje slučaj. Zanimljivo, unatoč optužbama koje mu se stavljaju na teret, u nedjelju je organiziran prosvjed podrške u centru Nove Gradiške.

“Dajmo podršku našem gradonačelniku, dobar je čovjek, puno je napravio za Novu Gradišku.” - tvrde jedni. “Obiteljski je čovjek, pošten i katolik, nepošteno je optužen!” - tvrde drugi, dok treći dodaju kako je Grgić sitna riba u ovoj našoj politici, a nije krao kao ostali! - piše između ostalog na stranici Pravda Za Gradonačelnika Vinka Grgića.

Široko otvorenih očiju pratit ćemo razvoj događaja u Novoj Gradiški, a zasigurno će biti zanimljivo za vidjeti koliko će i koje će se Grgićeve pristaše pojaviti na prosvjedu potpore u nedjelju.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: