Oni su dio nas, tu su uvijek za nas! Postani policajac!

FOTO: PU brodsko-posavska

22.2.2023. | 14:10 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 1007

U sklopu kampanje „Postani policajac/policajka“, policijski službenici Ureda načelnika i Interventne jedinice policije, zajednički su trenirali sa članovima Taekwon-Do kluba In-Nae iz Slavonskog Broda sa ciljem približavanja policijskog posla mladima kao i nastavka suradnje policijske uprave i sportskih klubova.

Za vrijeme zajedničkog treninga, članovi kluba (prošlogodišnji natjecatelji na Europskom prvenstvu u Taekwon-Dou kao članovi hrvatske reprezentacije) su policijskim službenicima demonstrirali udarce nogama (nožne tehnike), dok su policijski službenici članovima demonstrirali tehnike kojima se najčešće služe u obavljanju policijskog posla – judo bacanja, borba u parteru i dr.

Na kraju treninga, policijski službenici i članovi kluba su se naklonom sportski pozdravili i zahvalili na zajedničkom druženju, ali i na novim tehnikama koje su naučili.


Trening je završio porukom članova kluba: „Oni su dio nas, tu su uvijek za nas! Postani policajac!“


VIŠE NA TEMU:
POLICAJAC
SPORT
TRENING
KLUB

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI