Mama (57) i sin (33) popili svu rakiju pa se posvađali, intervenirala je i policija

FOTO: 034 portal

6.10.2021. | 12:55 | danica.hr
IZVOR: danica.hr
Pregleda: 7988

Josip (33) i njegova majka (57) družili su se u lipnju obiteljskoj kući u Babinoj Gredi uz domaću rakiju, a  te su noći prilično popili. Negdje oko 23 sata rakije je nestalo. 

A kaos je nastao kad je nestalo rakije. Prema nepravomoćnoj presudi, majka se u jednom času obratila sinu: 'Ajmo spavat, gotovo, više nema rakije'. No, Josip to nije želio prihvatiti jer ga je taman krenulo. Odmah nakon tih riječi verbalno je napao svoju majku ne štedeći riječi, piše Danica.hr

"Lažeš, kurvo! J… ti mater", urlao je na nesretnu majku te fizički nasrnuo na nju. Prišao joj je i lupio joj šamar po licu, a majka je u strahu pobjegla iz kuće. Susjedi su čuli viku i galamu te su o svemu obavijestili policiju.


Sin je tijekom policijske intervencije napuhao čak 2,49 promila. Mama je puhnula ‘skromnijih’ 1,80 promila alkohola, potvrdila je policija.  Josip je ovih dana proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu od 1500 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI