SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Kakav dan za Košarkaški klub Brod

SB Online | Kakav dan za Košarkaški klub Brod SB Online | Kakav dan za Košarkaški klub Brod

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je u Košarkaškom klubu Brod bilo radno i vrlo uspješno. U pogonu su bile tri ekipe koje su ostvarile četiri pobjede. Krenimo redom. Prvi na parket izašli su predkadeti koji su u predzadnjem kolu Kupa regija pobijedili KK Marsoniu s 87:51. Odmah nakon te utakmice odigrali su i drugu protiv Košarkaške akademije Osijek te pobijedili s uvjerljivih 88:32. Tim pobjedama predkadeti KK Broda-a plasirali su se u doigravanje Kupa regija. Kako je ekipa Brod-a izgledala na terenu nema sumnje da će se plasirati na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske odnosno biti među osam najboljih u državi.Trener predkadeta KK Brod-a Davorin Rupčić:

„Odigrali smo dvije odlične utakmice u koje smo ušli vrlo hrabro i agresivno te zasluženo slavili. Dečki su obrambeno reagirali na pravi način protiv KK Marsonije te smo iz odlične obrane došli do lakih poena iz tranzicije i brzo se  odvojili na veliku razliku. Nakon utakmice protiv Marsonije uslijedila je utakmica protiv akademije Osijek u kojoj smo izgledali vrlo rastrčano i opušteno te smo zadržali visok intenzitet igre koji akademija Osijek nije mogla pratiti svih 40 minuta. Svi igrači su dobili priliku u obje utakmice i nadam se da ćemo nastaviti redovito trenirati i spremati se za poluzavršnicu jer su dečki stvarno to zaslužili svojim pristupom i zalaganjem“.

Drugi na teren izašli su dečki u kategoriji U-13 koji su bili domaćini ekipi Donjeg Miholjca. U zanimljivoj utakmici slavili su domaći dečki pod vodstvom trenera Marina Bitunjca sa 57:38. To su dečki 2008 godište i mlađi te se već sada vidi da u toj ekipi ima puno potencijala. Trener Bitunjac dao je priliku svim igračima te se to nije osjetilo na krajnjem rezultatu.U popodnevnim satima svoju utakmicu odigrale su i kadetkinje KK Brod-a i Murse VROS iz Osijeka. Pobijedile su Brođanke s rezultatom 90:34. Također i u toj utakmici trenerski par Rimac-Pehar dali su priliku svim igračicama koje su bile u zapisniku, te su reagirale na odličan način. Utakmica s puno energije odlična obrana te efikasan napad pokazuje da i kad najbolje ne igraju cijelu utakmicu ništa se ne prepušta slučaju te od prve do zadnje cure, daju zadnji atom snage za pobjedu.U Košarkaškom klubu Brod mogu biti jako zadovoljni igrama svojih ekipa. Juniorke su se još ranije plasirale među osam najboljih u Hrvatskoj kao i kadeti. Na najboljem putu da isti rezultat ostvare su i dečki U-13, predkadeti, te kadetkinje. U KK Brodu-u znaju šta rade te su im ove mlađe kategorije kako kod djevojaka tako i kod dečki ogroman zalog za budućnost.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: