SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Jednostavan način kako se riješiti ovih napasti

SB Online | Jednostavan  način kako se riješiti ovih napasti SB Online | Jednostavan  način kako se riješiti ovih napasti

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako nam je došlo ljeto tako sve više vremena provodimo na svojim terasama, balkonima i vrtovima. Uživanje u tim blagodatima mogu nam poremetiti dosadne muhe.

Ti dosadni letači često nam remete odmor i mir nakon napornog radnog dana. Postoje mnogi načini kako se riješiti muha, kemijski preparati nisu baš zanimljivi zato što imaju jak miris.

Kako piše Jutarnji.hr postoji prirodan način kako se učinkovito riješiti muha, voćnih mušica pa čak i osa. Sve što će vam trebati za ovaj jednostavni trik je jedna obična stara tegla, jabučni ocat i deterdžent za suđe.

U opranu staklenu teglu ulijte jabučnog octa pri dnu, sami odlučite koju količinu ćete uliti, ali svakako ne preko polovice tegle. Zatim jabučnom octu dodajte samo nekoliko kapi deterdženta za suđe i to je to. Vaš pripravak je gotov. Jabučni ocat će privući muhe i mušice, a deterdžent za suđe će ih omamiti i zadržati unutar tegle. Naknadno samo prolijte tekućinu koja je zarobila napasnike i ponovo pripravite drugu za ugodna i mirna druženja na svježem zraku, piše Jutarnji.hr.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: