SB Online

Samo to ne! Roda se vratila

SB Online | Samo to ne! Roda se vratila SB Online | Samo to ne! Roda se vratila

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Vanja Krnić
FOTO: Društvene mreže

Svakog jutra nakon buđenja odem na balkon podići  roletnu da osluhnem kakvo je vani vrijeme ili nevrijeme. Jutros sam krenuo standardnom rutom krevet- kupatilo- balkon. Kroz jednu poludignutu polu vidim zbog krmelja u lijevom oku. Uh, što je danas lijep dan

Ona se vratila

Čim sam počeo dizati drugu roletnu. Moj originalni kineski pametni sat počeo je lupati zbog naglog ubrzanja rada srca na 158. Ajme  meni , pa evo je opet. Ne vjerujući očima povadio sam sve krmelje i uzeo krive naočale dioptrije +3, doslovno ništa ne vidim. Skinuo sam ih i ajme meni opet me akutno napalo. Pa to je papirnato plišana roda. Ček, ček roda koja privlači stotine tisuća turista koji je vide na Google Earthu preživjela je transplantaciju glave. Jozo Krpar je uspio, ali make up je sad IN, Roda  ima oči Mongola.

Roda je sletjela kao službeno najdugovječnija maketa u pola grada, ma bravo, Indijci, Nepalci i Butanci sad će dolaziti u Slavonski Brod gledati prvu rodu transplantiranog lica i glave. Kakvi smo mi to ljudi, postavili smo je odmah u sasušeni cvjetni park, a u toplice da se oporavi ništa. Rodo dobro nam došla s nadom da će skoro bit dobro nam ošla.

Izvor:www.sbpozitivno.comOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: