SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Civilna zaštita objavila izvješće o vremenskim nepogodama tijekom vikenda

SB Online | Civilna zaštita objavila izvješće o vremenskim nepogodama tijekom vikenda SB Online | Civilna zaštita objavila izvješće o vremenskim nepogodama tijekom vikenda

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ravnateljstvo civilne zaštite Brodsko-posavske županije oglasilo se povodom snježnih padalina koje su uzrokovale probleme kako na cestama, tako i u opskrbi električnom energijom.

"Tijekom prijepodneva primljene su dojave o palom stablu na kolnik u Berislavićevoj ulici i na osobno vozilo i plinsko brojilo u Borovskoj ulici u Slavonskom Brodu. Jedno stablo palo je na državnu cestu  D51 Banićevac – Oblakovac, 3 stabla su pala i zatvorila  ŽC 42061 Pivare – Donji Bogićevci. Jedno stablo je palo na električne vodove u Dragovcima, drveni stup od T-Coma pao je na električne vodove u Podvinju, a jedno stablo je palo na cestu u naselju Janiševac u Podvinju. Bez opskrbe električnom energijom su bili dijelovi općina Stara Gradiška, Okučani, Cernik, Dragalić, Vrbje, Nova Kapela, Podcrkavlje i Bukovlje.

 Zaprimljena je i dojava da se u Brodskom Varošu, ulica Firkovac, srušilo stablo na cestu, uklonili su ga djelatnici poduzeća SB Trade j.d.o.o. Vatrogasci DVD-a Oriovac (3/1) imali su jednu intervenciju ispumpavanja podruma koji se napunio zbog topljenja snijega. Bez električne energije još su ostala  naselja Cernička Šagovina, Opatovac, Stara Gradiška i Bijele Stijene (180 korisnika). Otklanjanje kvara predviđeno je za danas, 27.veljače".

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: