21. lipnja dođite na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro

FOTO: M.M.

15.6.2020. | 09:16 | Mladen Mirković
Pregleda: 1608

Slavonska motocross liga s ponosom poziva sve na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro disciplinama!

Prvenstvo će se održati 21. lipnja u mjestu Malino nedaleko Oriovca na stazi "Staza Lazine" dok će se 20. lipnja održati trening na istome mjestu.

Organizator posebno poziva amatere i juniore koji nisu nikad sudjelovali na utrkama, a imaju želju i hrabrosti okušati se na stazi.
Očekuje se velik broj natjecatelja, od najmlađih (5-6 godina), pa do veterana od 50+. Voze se motocross, quadcross i enduro klase.

Prvenstvo Slavonije je osnovano prvenstveno da se i vozačima amaterima može pružiti prilika za sudjelovanje na utrkama, tako da organizator još jednom poziva sve vozače koji nisu nikad sudjelovali na istima da dođu i okušaju se.

Za sve informacije i detalje obratite se na Facebook stranicu SLAVONSKA MOTOCROSS LIGA ili se prijavite u Facebook grupu SLAVONSKA MOTOCROSS LIGA - VOZAČI.

VIŠE NA TEMU:
UTRKA
PRVENSTVO
SLAVONIJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI