SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

21. lipnja dođite na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro

SB Online | 21. lipnja dođite na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro SB Online | 21. lipnja dođite na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro

PRIJE 4 GODINE
TEKST: Mladen Mirković

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Slavonska motocross liga s ponosom poziva sve na prvu utrku Prvenstva Slavonije u Motocross, Quadcross i Enduro disciplinama!

Prvenstvo će se održati 21. lipnja u mjestu Malino nedaleko Oriovca na stazi "Staza Lazine" dok će se 20. lipnja održati trening na istome mjestu.

Organizator posebno poziva amatere i juniore koji nisu nikad sudjelovali na utrkama, a imaju želju i hrabrosti okušati se na stazi.Očekuje se velik broj natjecatelja, od najmlađih (5-6 godina), pa do veterana od 50+. Voze se motocross, quadcross i enduro klase.

Prvenstvo Slavonije je osnovano prvenstveno da se i vozačima amaterima može pružiti prilika za sudjelovanje na utrkama, tako da organizator još jednom poziva sve vozače koji nisu nikad sudjelovali na istima da dođu i okušaju se.

Za sve informacije i detalje obratite se na Facebook stranicu SLAVONSKA MOTOCROSS LIGA ili se prijavite u Facebook grupu SLAVONSKA MOTOCROSS LIGA - VOZAČI.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: