SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Netko se s nama igra: Za Uskrs u Slavoniji 30 a na moru 12 stupnjeva

SB Online | Netko se s nama igra: Za Uskrs u Slavoniji 30 a na moru 12 stupnjeva SB Online | Netko se s nama igra: Za Uskrs u Slavoniji 30 a na moru 12 stupnjeva

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: RTL
FOTO: iStock/Istramet

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas će tijekom jutra nastaviti biti vjetrovito i uglavnom sunčano vrijeme, jedino će u gorskom dijelu i na širem riječkom području biti više oblaka, povremeno i uz malo kiše. Puhat će jako i olujno jugo, u unutrašnjosti jak jugozapadnjak, prognozirala je RTL-va prognozerka Ana Bago Tomac.

Poslijepodne bez većih promjena osim što će krajem dana vjetar ipak pomalo slabjeti. Prevladavat će sunčano, a temperatura između 23 i 25 Celzijevih stupnjeva. Na istoku zemlje bit će još i toplije. Posavina će u petak, ali i sljedećih nekoliko dana biti najtopliji dio zemlje, a i ovdje će puhati umjeren do jak jugozapadnjak.

Na južnom dijelu Jadrana sunčano, toplo i vjetrovito iako uz more u proljeće nije toliko toplo kao u unutrašnjosti! Temperature će se kretati između 20 i 23 stupnjeva. Slično vrijedi i za sjeverni dio s tim da će ovdje biti povremeno i povećane naoblake, oko Rijeke i u Gorskom kotaru uz malo kiše. I ovdje jako jugo i jugozapadnjak.

Vjetrovito i iznadprosječno toplo vrijeme nastavit će se i sljedećih dana. Tijekom vikenda vjetar će se u unutrašnjosti ipak malo smiriti na umjeren, a onda u ponedjeljak opet pojačati na jak što je vezano i uz nove pljuskove i kišu nakon kojih će se tek temperatura vratiti na neke, možemo slobodno reći, normalnije vrijednosti!

OVIH DANA NA MORU

Na Jadranu vikend i dalje vrlo vjetrovit, osobito subota kad će jugo uglavnom biti olujno. Pretežno sunčano do ponedjeljka kad će opet biti kiše i pljuskova, moguće i grmljavinskih. Čeka nas nekoliko toplih ili čak vrlo toplih i izrazito vjetrovitih dana, a kiša i pljuskovi opet u ponedjeljak.

Istramet, pak, donosi prognostičke karte (vidi dolje) koje najavljuju kakvo će nas vrijeme čekati na 1. travnja riječima: "Wow, luda situacija bit će za 1. april!" Ako je suditi prema karti, na krajnjem istoku zemlje očekuju se i doslovno ljetne temperature od 30 Clezijusovih stupnjeva. 

Komentari na Facebook stranici hit su: "Iznajmljujem apartman u Slavoniji, prvi red do rijeke, sredstvo protiv komaraca se naplaćuje posebno...", "A niš, đir do Slavonjje i Srbije na kupanjac", "Vrime za obolit", "Tako je to kada ne platiš solarno grijanje..."

Izvor:www.rtl.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: