Zasađena nova stabla u sklopu projekta „Hrvatska prirodno tvoja“

FOTO: Grad Slavonski Brod

22.3.2023. | 15:19 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 650

Hrvatska turistička zajednica provodi projekt naziva „Hrvatska prirodno tvoja“ s ciljem smanjivanja emisija CO2koji nastaje turističkom aktivnošću, a osobito od emisija ispušnih plinova iz automobila koje su veće tijekom turističke sezone. U navedeni projekt uključila se i Turistička zajednica područja „Slavonski Brod – Posavina“ pa je tako danas, u suradnji s djelatnicima Trgovačkog društva Komunalac, zasađeno trideset sadnica javora mliječ i deset sadnica običnog graba. Nove sadnice zasađene su na Plavom Polju (ispred spomenika „Djevojčica“), u Glogovačkoj ulici (prostor pored dječjeg igrališta) i u Gospodarskoj zoni Bjeliš – zapad (pored Poduzetničkog inkubatora).

Spomenuta akcija zasađivanja novih stabala u sklopu projekta „Hrvatska prirodno tvoja“ samo je nastavak ozelenjavanja javnih površina koje Grad Slavonski Brod provodi u suradnji s Trgovačkim društvom „Komunalac“. Ekološkoj akciji priključila se i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.

Izvor:www.slavonski-brod.hrVIŠE NA TEMU:
SADNJA
STABLO
JAVOR
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI