Započela izgradnja novog postrojenja u Gospodarskoj zoni Bjeliš. Pogledajte o čemu je riječ

FOTO: Grad Slavonski Brod

8.2.2023. | 09:26 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1186

Grad Slavonski Brod u lipnju 2021. godine, temeljem provedenog Natječaja za osnivanje prava građenja s mogućnošću otkupa na građevinskom zemljištu u vlasništvu Grada Slavonskog Broda, potpisao je ugovor s tvrtkom KSV j.d.o.o. koja je ovih dana u Gospodarskoj zoni Bjeliš započela s izgradnjom svog novog postrojenja. Spomenuta tvrtka, naime, bavi se proizvodnjom i ugradnjom sobnih vrata prilikom čega se koriste najnovijim tehnologijama u procesu proizvodnje te planiraju proširenje prodaje na područje cijele Republike Hrvatske i u zemlje inozemstva.

Za potrebe izgradnje novog postrojenja, tvrtka KSV ostvarila je pravo građenja na gradskom građevinskom zemljištu u Gospodarskoj zoni Bjeliš, a za što će plaćati mjesečni najam. Nakon deset godina, zemljište će moći otkupiti od Grada pri čemu im se sve do tada uplaćene mjesečne najamnine uračunavaju u otkupnu cijenu zemljišta.

Prvi poduzetnik u Gospodarskoj zoni Bjeliš bit će smješten pored novoizgrađenog Poduzetničkog inkubatora u kojemu će također uskoro biti smješteni novi i postojeći poduzetnici. 


VIŠE NA TEMU:
IZGRADNJA
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI