SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Veliki koncert, velikog glazbenika

SB Online | Veliki koncert, velikog glazbenika SB Online | Veliki koncert, velikog glazbenika

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: muzika.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Koncertom velikog hrvatskog glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija, Grad Slavonski Brod će proslaviti svoj rođendan. Dan je grada posvećen nebeskom zaštitniku Svetom Ivanu Nepomuku te se 16. svibnja obično dodjeljuju posebna priznanja i nagrade zaslužnim građanima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća.
Zlatan Stipišić Gibonni održat će koncert dan kasnije - u petak, 17. svibnja u Tvrđavi Brod, a koncert započinje u 20 sati i 30 minuta.

Posjetimo, 12. travnja 2024. godine u večernjim je satima Tvrđava Brod odisala tamburaškim zvucima. Građani i posjetitelji Slavonskog Broda uživali su u koncertu Šime Jovanovca i gostiju izvođača pod nazivom „Šimunovo u Slavonskom Brodu“, a koji je ujedno bio okosnica proslave otvorenja Interpretacijskog centra „Kuća tambure – slavonska notna bajka“.

Osim zagrijavanja u šokačkom kolu, publika je uživala u pjesmama muške pjevačke skupine „Šokadija“, vokalnog sastava „Art Voice“, Marije Pavković Snaše, Ivana Štivića, Anite i Ličkih drvosječa, tamburaškog sastava „Žeteoci“ i Šime Jovanovca.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: