SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U tijeku upis djece u gradske vrtiće za pedagošku 2024./2025. godinu

SB Online | U tijeku upis djece u gradske vrtiće za pedagošku 2024./2025. godinu SB Online | U tijeku upis djece u gradske vrtiće za pedagošku 2024./2025. godinu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Zahtjevi za upis te za nastavak korištenja usluga dječjeg vrtića za pedagošku 2024./2025. godinu provodit će se elektronički do 30. travnja 2024. godine.

Tako roditelji koristeći internetski pristup (https://upisi-djecji-vrtici-sb.com.hr/) mogu podnijeti prijavu ispunjavanjem traženih podataka te prilaganjem potrebne dokumentacije. Nakon uspješno podnesenog Zahtjeva roditelji će na e-adresu zaprimiti obavijest sa zaporkom dodijeljenom njihovom djetetu. Ako roditelji ne mogu sami prijaviti dijete, mogu se javiti u Upravu (Naselje A. Hebranga 11/1, Slavonski Brod) od 8 do 10:30 svaki radni dan.

OVDJE je moguće pregledati kriterije za upis u dječji vrtić, kao i popis potrebne dokumentacije za upis te za nastavak korištenja usluga.

Obavljat će se upis djece za:

Dječji vrtić „Ivana Brlić-Mažuranić“ i područne odjele: „Hlapić“, „Pčelica“, „Seka i braco“, „Trnoružica“, „Kosjenka“, „Radost“, „Stribor“, „Maslačak“, „Tintilinić“ te
Dječji vrtić „Potjeh“: dječji vrtić „Potjeh“ te područne odjele „Gita“ i „Palunko“.
Rezultati upisa bit će javno objavljeni na stranici uprave dječjih vrtića „Ivana Brlić-Mažuranić“ i „Potjeh“ najkasnije do 16. svibnja 2024. godine. Odgovore na eventualne upite roditelji mogu dobiti i pozivom na telefonski broj Uprave (035 267 114).
Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: