SB Online

Proljeće na pomolu: Temperature bi mogle rasti i preko 20°C

SB Online | Proljeće na pomolu: Temperature bi mogle rasti i preko 20°C SB Online | Proljeće na pomolu: Temperature bi mogle rasti i preko 20°C

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: N1 Hrvatska/n1info.hr

Razvedrilo se u većini predjela, no temperature su niske jutros u unutrašnjosti, -4.5 izmjereno je u Bednji, stoga ne čudi da na kopnu ima mraza. Zimski je dojam i duž Jadrana, gdje jaka i olujna bura pojačava osjet hladnoće, a otežava i promet.

Prema posljednjim informacijama Hrvatskog autokluba:

“Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje.”

U nastavku četvrtka slabjet će vjetar i posvuda će prevladavati većinom sunčano. Samo na istoku zemlje, uz prolazni porast naoblake tijekom dana, može pasti koja kap kiše.

Ostatak tjedna donosi nastavak stabilnih prilika i ponovno će postupno biti toplije, osobito od nedjelje kad će zapuhati jugozapadnjak i jugo.

U novom tjednu, barem tako pokazuju trenutačno dostupni prognostički materijali, temperature bi lokalno mogle rasti i preko 20 stupnjeva. Podsjetimo i da nam u ponedjeljak kalendarski počinje proljeće, u 22 sata i 20 minuta.

(Izvor: N1 Hrvatska)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: