SB Online

Pijan vozio auto, oduzeta mu vozačka na 8 mjeseci i dobio veliku novčanu kaznu

SB Online | Pijan vozio auto, oduzeta mu vozačka na 8 mjeseci i dobio veliku novčanu kaznu SB Online | Pijan vozio auto, oduzeta mu vozačka na 8 mjeseci i dobio veliku novčanu kaznu

Prilikom nadzora prometa u Starom Petrovom Selu, dana 6. veljače, u 11.30 sati, policijski službenici  Policijske postaje Nove Gradiške, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 30-godišnjak. Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,41 promila, te je upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Alkoholizirani vozač je zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja, te policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Danas je u Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški proveden prekršajni postupak kojim je 30-godišnjak kažnjen novčanom kaznom od 2788 eura, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 8 mjeseci. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: