SB Online

Pero Ćosić: U brodsko-posavskom HDZ-u sve je pod kontrolom

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Pero Ćosić: U brodsko-posavskom HDZ-u sve je pod kontrolom SB Online | Pero Ćosić: U brodsko-posavskom HDZ-u sve je pod kontrolom

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Poznata je činjenica kako je Slavonija utvrda HDZ-a, odnosno kako HDZ Slavonijom vlada već 30 godina uz poneke četverogodišnje prekide. Pozorno pratimo situaciju u Vukovarsko-srijemskoj županiji jer kako je poznato ista pripada V. izbornoj jedinici u kojoj je uz nas i Požeško-slavonska županija. 

Naime, jučer kao bomba, odjeknula je vijest kako je nastavljeno osipanje lokalnih organizacija HDZ-a. Predsjednik Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Slavko Grgić podnio je neopozivu ostavku na svoju funkciju i odlučio kao nezavisni kandidat krenuti u utrku za gradonačelnika Grada Otoka.

Zbog izlazaka utjecajnih HDZ-ovaca Vukovarsko-srijemske županije zaiskrilo je jučer između potpredsjednika HDZ-a te osječko-baranjskog župana Ivana Anušića i ministra obrane te predsjednika HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Maria Banožića, ali sve se smirilo u večernjim satima nakon sastanaka dvojice navedenih aktera i kapetana Plenkovića. Pogađate, mediji su krivi za sve.

Kontaktirali smo i predsjednika HDZ-a Brodsko-posavske županije da prokomentira novonastalu situaciju u susjednom HDZ-u

"To su njihove stvari koje će vjerujem uspješno riješiti", odgovorio je kratko predsjednik brodsko-posavskog HDZ-a Pero Ćosić.

Upitali smo Ćosića imali kakvih naznaka o prebjezima u HDZ-u Brodsko-posavske županije ili je sve pod kontrolom?

"Meni nije poznato ništa, koliko znam nema. Velika smo stranka, situacije su moguće i dolaska i odlaska, ali ništa značajno i ništa bitno za stranku", odgovorio je na naše pitanje Ćosić.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: