SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

OČEKIVANO?? APN zaprimio manje zahtjeva nego prošle godine

SB Online | OČEKIVANO?? APN zaprimio manje zahtjeva nego prošle godine SB Online | OČEKIVANO?? APN zaprimio manje zahtjeva nego prošle godine

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Dnevnik.hr/Dnevnik.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ove godine je Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) zaprimila manje zahtjeva za subvencioniranje kredita nego lani.

Zasad su stigla 2933 zahtjeva za APN, pa će zbog manjeg broja zahtjeva rokovi za prijavu biti duži nego što se očekivalo, javlja Dnevnik Nove TV.

"Nešto niži broj zahtjeva ne mora biti loš za korisnike" Za rješavanje stambenog pitanja mlađih od 45 godina bit će utrošeno devet milijuna i 300.000 eura. Očekuje se da će ta brojka obuhvatiti oko 5000 ljudi.

"Nešto sporije ide s obzirom na evidentan rastkamatnih stopau odnosu na prošlu godinu, kad su one bile rekordno niske, tako da u ovo vrijeme smo imali možda već 3500, 4000 zahtjeva. Sad je taj broj nešto niži, što ne mora biti loše za korisnike jer će imati nešto više vremena za realizaciju tih kredita", rekao je za Dnevnik Nove TV Goran Golenić iz Odjela zasubvencioniranje stambenih kredita.

(IZVOR: www.dnevnik.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: