SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Hoće li Hrvatska uskoro proglasiti završetak pandemije? Evo što o tome kaže Capak...

SB Online | Hoće li Hrvatska uskoro proglasiti završetak pandemije? Evo što o tome kaže Capak... SB Online | Hoće li Hrvatska uskoro proglasiti završetak pandemije? Evo što o tome kaže Capak...

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Andrea Lužanac

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na snazi su nove dugoiščekivane mjere. Naime, iako broj zaraženih od koronavirusa u Hrvatskoj raste, Hrvatska se ipak odlučila za popuštanje pojedinih mjera.

Ugostitelji su konačno dočekali produljenje radnog vremena, od danas ugostiteljima je dopušteno raditi do najduže 2 sata, umjesto dosadašnjih 12 sati. Osim toga dopuštena su i okupljanja s većim brojem ljudi, a uz to ukida se i samoizolacija za vrtićku djecu ako su u kontaktu sa zaraženim djetetom u skupini.

Capak je danas za Dnevnik.hr pojasnio kada možemo očekivati proglašenje završetka pandemije. 
"Završava peti val, a završava li pandemija, tek ćemo vidjeti. Postoje kriteriji kako se proglašava kraj pandemije, teško da ćemo mi u RH to skoro proglasiti bez WHO-a i drugih agencija koje se time bave, kao ECDC itd.", pojasnio je Capak.

Prema riječima Krunoslava Capaka, Hrvatska još neko vrijeme neće proglasiti kraj pandemije. Da će se to uskoro dogoditi, ostaju nam samo nadanja. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: