SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Borbene Brođanke posrnule na kraju utakmice

SB Online | Borbene Brođanke posrnule na kraju utakmice SB Online | Borbene Brođanke posrnule na kraju utakmice

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je u SD Vijuš odigrano 5. kolo Prve ženske košarkaške lige u kojem su se sastale domaće košarkašice KK Brod-a i gošće iz Osijeka KK Mursa. Slavile su gošće iz Osijeka s 52:56

Brođanke su odlično ušle u utakmicu te su vrlo brzo došle u prednost od desetak koševa razlike koje su održavale do treće četvrtine. Treba napomenuti da su domaće košarkašice u jednom trenutku vodile i 16 razlike. Mladost koja igra za KK Brod pokazala je da u klub ne mora brinuti za budućnost, odnosno ženska košarka u Slavonskom Brodu ima svijetlu budućnost. 

Sve je izgledalo odlično za domaćine, no kako se bližio kraj utakmice pomalo čudne odluke glavnih sudaca utakmicu su usmjerile u drugom i drugačijem smjeru. Vrlo brzo nakon poluvremena dvije najiskusnije igračice ( Sudar, Sokolović) morale su izaći zbog pet osobnih pogreški, i to je usmjerilo utakmicu u smjer koji se nije trebao dogoditi. Prevelika agresivnost gostujućih igračica nije kažnjena s većim brojem osobnih pogrešaka.

 Veliki upitnik je nad ljudima koji određuju suce za utakmice jer nikako nam nije jasno kako suci iz Osijeka i Đakova sude u Slavonskom Brodu a igra ekipa iz Osijeka. Još jedan podatak "bode u oči", kako je moguće da isti suci sude tri utakmice za redom? Možda kritike na račun sudačkog para ne bi trebale biti toliko velike jer dečki su sudili tri utakmice za redom, možda im je bilo malo previše za jedan dan. Nakon već ranije odsuđene dvije utakmice vjerojatno im je pala koncentracija i savladao ih umor.

Kako god bilo ovu utakmicu su izgubile ali su naučile da na agresiju treba odgovoriti agresijom.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: