SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Banožić: Znamo tko je lansirao dron koji je pao na Zagreb, ali to je tajna

PRIJE 1 GODINU
TEKST: index.hr/Index.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Banožić: Znamo tko je lansirao dron koji je pao na Zagreb, ali to je tajna SB Online | Banožić: Znamo tko je lansirao dron koji je pao na Zagreb, ali to je tajna

PRIJE 1 GODINU
TEKST: index.hr/Index.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ministar obrane Mario Banožić jučer je tijekom rasprave u saboru rekao da hrvatska vlada zna tko je lansirao dron težak šest tona koji je prije osam i pol mjeseci pao u blizini studentskog doma u Zagrebu. Banožić je to rekao odgovarajući na pitanje zastupnika Domovinskog pokreta Stipe Mlinarića, kojeg je zanimalo zna li se nakon toliko vremena tko je ispalio dron koji je pao na Zagreb.

"Članice NATO-a preko kojih je dron preletio taj podatak označile su oznakom tajnosti, a to je učinila i hrvatska vlada", rekao je Banožić.

Što je rekao prije dva tjedna? Podsjetimo, Banožić je manjak informacija u javnosti o padu drona komentirao i prije dva tjedna. Tada je rekao da su "nadležne institucije pravodobno informirale javnost o svemu što je dotad bilo utvrđeno".

"Ja sigurno nisam adresa koja može javno iznositi neke nove činjenice. Ako ih bude i kad procijene oni koji vode to istraživanje, onda će upoznati javnost", odgovorio je Božinović na pitanje o nedostatku informacija o tom događaju.

Izvor:www.index.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: