SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Već pola godine nema ni traga ni glasa Iliji koji je biciklom otišao u BiH

SB Online | Već pola godine nema ni traga ni glasa Iliji koji je biciklom otišao u BiH SB Online | Već pola godine nema ni traga ni glasa Iliji koji je biciklom otišao u BiH

PRIJE 1 GODINU
TEKST: danas.hr/danas.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ilija Vrdoljak je početkom kolovoza prošle godine na biciklu prešao granicu u Slavonskom Brodu, te mu se od tada gubi svaki trag. Ovo nije prvi put da pišemo o njemu, no kako sada doznajemo, za njim se još traga.

"Zadnji put je viđen 4.8.2022. godine, prešao je granicu u Bosanskom Brodu, otišao je prema Odžaku te je viđen u Modriči. Prema zadnjoj snimci 4.8. u 22 sata vidi se kako izlazi iz sela Vukosavlje koje se nalazi između Modriča i Odžaka. Tamo je pitao ljude put, i vidi se kako odlazi put Odžaka", govori nam njegova kćerka, Valentina Vrdoljak Jurić.

Na stranici Nestali policija navodi kako se Ilija "odvezao biciklom u namjeri odlaska u Bosnu i Hercegovinu". Kažu i kako je u trenutku nestanka bio odjeven u plavu kratku košulju s prugama, plave hlače i plave papuče.

"Cijeli taj dio sam obišla s mužem. Na tom dijelu je granica između Republike Srpske i Federacije BiH, vozali su me od jedne policije do druge. Jedni ne smiju ovdje, drugi ne smiju tamo. Ogorčena sam situacijom da se za neke Ministarstvo zauzima, a za neke ne", ističe Valentina.

Pitali smo i Policijsku upravu brodsko-posavsku što je učinila po ovom pitanju:

"Obavještavamo vas da je Policijska uprava brodsko-posavska poduzela sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog. Utvrđeno je da je isti prešao državnu granicu, otišavši u susjednu Bosnu i Hercegovinu, te nije evidentiran povratak u Republiku Hrvatsku", kazali su nam.

Izvor:www.danas.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: