SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U Štamparevoj ulici noževima prijetili slučajnim prolaznicima

SB Online | U Štamparevoj ulici noževima prijetili slučajnim prolaznicima SB Online | U Štamparevoj ulici noževima prijetili slučajnim prolaznicima
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su jučer, 22. veljače oko 13 sati zaprimili dojavu da je u Slavonskom Brodu, u Ulici Andrije Štampara došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Dolaskom na mjesto dojave utvrđeno je kako su dvojica muškaraca u dobi od 61 i 52 godine narušavali javni red i mir na ulici vičući i galameći na prolaznike i građane zatečene na autobusnom stajalištu, da bi potom iz džepova izvadili noževe sa kojima su mahali prema navedenim osobama. 

Policijski službenici su uhitili i priveli počinitelje u prostorije policije, nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje, kojom prilikom su obojica odbili ponuđeno alkotestiranje, te su prijavljeni za prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, zatim za čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su 61-godišnjaku uručeni obavezni prekršajni nalozi i zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o prebivalištu i čl. 20 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje pijančevanju na javnom mjestu).


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: