SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena jedna osoba

SB Online | U prometnoj nesreći teško ozlijeđena jedna osoba SB Online | U prometnoj nesreći teško ozlijeđena jedna osoba

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: PU brodsko-psavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 4. rujna oko 18 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Mostarske Ulice i Ulice Josipa Hlišića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško a druga lakše ozlijeđena.

Očevidom je utvrđeno da je 29-godišnjak upravljao osobnim automobilom, te se kretao Mostarskom Ulicom, dok se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnjak, a s njim u vozilu se nalazila 71-godišnjakinja.

Dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Josipa Hlišića, 29-godišnjak je započeo skretati u lijevo na kolnik navedene ulice, a da prethodno nije propustio osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnjak, pri čemu je došlo do sudara vozila.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 71-godišnjakinja, dok je 75-godišnjak lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici "dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu, a isti su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kući.

Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: