SB Online

U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

PRIJE 3 TJEDNA
PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 2747

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene SB Online | U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija (FOTO: Arhiv)

PRIJE 3 TJEDNA
PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 2747

Jučer, 6. rujna oko 19:30 sati na autocesti A5 (općina Vrpolje), dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 26-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom na autocesti A5, u smjeru od sjevera prema jugu. Ispred nje u istom smjeru kretao se automobil beogradskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 58-godišnjakinja, a s njom u vozilu su se nalazili 39-godišnjak i 62-godišnjakinja. Do prometne nesreće je došlo na način da 26-godišnjakinja nije držala potreban razmak između vozila, zbog čega je udarila u automobil ispred sebe koji je u zanošenju prešao na traku za zaustavljanje vozila, te je udario u metalnu zaštitnu ogradu i smjerokazni stupić. 

U prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede zadobio je 39-godišnjak, koji je u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu zadržan na daljnjem liječenju, dok je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena, te je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući. 

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, policijski službenici protiv 26-godišnjakinje, podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.