U Poduzetničkom inkubatoru ostalo još samo nekoliko slobodnih prostora

poduzetnički inkubator
(FOTO: Grad Slavonski Brod)

2.3.2023. | 12:02 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 612

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda objavila je 10. veljače 2023.Javni poziv za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD. Interes za zakup poslovnih prostora u inkubatoru je velik te je ostalo dostupno još svega nekoliko prostora. Javni poziv ostat će otvoren do popunjenja svih raspoloživih uredskih ili proizvodno radnih prostora, a evaluacija pristiglih zahtjeva bit će odrađena u roku od 15 radnih dana računajući od dana pristizanja zahtjeva.

Visina zakupnine poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD iznosi za proizvodni prostor 2,95 eura (22,22 kune) po metru kvadratnom, a za uredski radni prostor 5,90 eura (44,44 kune) po metru kvadratnom (bez PDV-a).

Prijava se podnosi preporučenom poštom s povratnicom ili osobno u pisarnicu Grada Slavonskog Broda u zatvorenoj omotnici na adresu:


GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1

35 000 Slavonski Brod

Na omotnici naznačiti: „Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda - Prijava na Javni poziv za zakup prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD“

Za više informacija, zainteresirani građani se mogu obratiti na e-mail:[email protected]te na brojeve telefona: 099 227 7481, 099 786 0230.

Izbor:www.slavonski-brod.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI