SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U ʺPijanojʺ ulici se potukli pa fizički napali policajca

SB Online | U ʺPijanojʺ ulici se potukli pa fizički napali policajca SB Online | U ʺPijanojʺ ulici se potukli pa fizički napali policajca
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su u subotu (18. veljače) oko 6 sati postupali po dojavi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu u Ul. Ante Starčevića. Dolaskom na mjesto dojave zatečeni su 35-godišnjak i 31-godišnjak koji su prethodno verbalno i fizički napali 28-godišnjaka.

Prilikom traženja osobne iskaznice na uvid od strane policijskih službenika, 35-godišnjak je isto odbio, te je odgurnuo policijskog službenika, nakon čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile nad njim. Policijski službenici su obojicu počinitelja priveli u policiju,  te su zaprimljene kaznene prijave za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i teška tjelesna ozljeda u pokušaju, a izvršenim alkotestiranjem, kod 35-godišnjaka je očitana koncentracija alkohola u organizmu od 1,22 promila, a također mu je uručen i Obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: