SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Trojica na jednog. Udarali ga rukama i nogama te mu prijetili smrću

SB Online | Trojica na jednog. Udarali ga rukama i nogama te mu prijetili smrću SB Online | Trojica na jednog. Udarali ga rukama i nogama te mu prijetili smrću

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje proveli su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenih djela Tjelesna ozljeda i Prijetnja. Potvrđena je sumnja da su trojica muškaraca u dobi od 24, 36 i 37, dana 23. ožujka, oko 18 sati, na području Općine Oriovac fizički napali muškarca u dobi od 37, kojega su srušili na tlo udarajući rukama i nogama te istom zaprijetili smrću ako navedeno prijavi.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Policijski službenici protiv 24-godišnjaka, 36-godišnjaka i 37-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnje, dok se 40-godišnjak koji se također nalazio na mjestu događaja ne dovodi u vezu s počinjenjem navedenog. Oštećenom su uručeni potrebiti podaci radi pokretanja privatne tužbe. Od 40-godišnjaka je iz sigurnosnih razloga privremeno oduzeto oružje koje zakonito posjeduje s ciljem provedbe upravnog postupka. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: