SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Trgovački lanac u kojem je plaća 1426 eura neto traži radnike u Brodsko-posavskoj županiji

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Danica.hr/Danica.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Trgovački lanac u kojem je plaća 1426 eura neto traži radnike u Brodsko-posavskoj županiji SB Online | Trgovački lanac u kojem je plaća 1426 eura neto traži radnike u Brodsko-posavskoj županiji

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Danica.hr/Danica.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Poznati lanac drogerija ‘dm’ u Hrvatskoj traži više radnika za specifična radna mjesta diljem Hrvatske.

Riječ je o lancu koji isplaćujeuvjerljivo najveće plaćeu trgovačkoj branši, pa ne čudi velik interes za njihova radna mjesta. Ovaj put tražedesetak farmaceutskih tehničaraza rad u Slavoniji, Istri i Zagrebu.

Tako se traže farmaceutski tehničari za rad u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj, Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.Godišnja bruto plaćaza djelatnika koji prvi put dolazi na puno radno vrijeme (40 sati tjedno) iznosi 17.160 eura, odnosno 1430 eura mjesečno.

Traže se i radnici zanepuno tjedno radnovrijeme od 30 sati. Njihova početna plaća znosi 12.870 eura, odnosno 1072,50 eura bruto mjesečno. Plaće se uvećavaju za godine pripadnosti dm-u, kažu u tvrtki.

Rast prihoda Dm je u potrazi i za farmaceutimau Puli, Labinu i Pazinu u Istri. Godišnja bruto plaća za djelatnika na puno radno vrijeme koji prvi puta dolazi na funkciju farmaceutskog tehničara iznosi 18.960 eura i uvećava se za godine pripadnosti dm-u. To je 1580 eura mjesečno.

Na koncu, traži se i farmaceutza rad u Zagrebuna nepuno radno vrijeme od 30 sati tjedno. Godišnja bruto plaća iznosi 14.220 eura, što je 1185 eura mjesečno.

Snažno je rasla zaposlenost u dm-u tijekom protekle godine. Trgovački lanac ima oko 1660 zaposlenih, što ječak 150 višenego pretprošle godine. Riječ je o povećanju od 10 posto.Prosječna neto plaćalani je iznosila1426 euramjesečno i bila je veća za 30-ak eura u odnosu na predlani.

Lanac drogerija dm prošle je godine ostvario299 milijuna eura prihoda(2,25 milijardi eura) uz rast od 13 posto, a neto dobit iznosila je 8,84 milijuna eura i bila je manja za oko 1 posto, otkrivaju podaci Financijske agencije.

(Izvor: Danica.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: